Cake pops black&white till barnkalaset

Första gången jag testade dessa urgulliga Cake pops black&white var under Emins kalas och resultatet blev mycket gott och efter det har vi bakat dem under flera barnkalas.

cake pops

Jag gjorde mina enkla för att se hur de smakade och det bästa är att de är hur enkla som helst att fixa till snabbt. Min favorit cake pops blev de med kladdkakekexen, där man använder färdiga småkakor exempelvis ballerina eller oreo. I den andra cake pops har jag sockerkaka. Sedan blandar man kaksmulen med färskost och choklad, så blir det något mumsigt. Testa att ha i nutella i cake pops om det är en favorit. Vill man kan man piffa upp dem med strössel och dekorationer i rosetter med mera. Vill du kan du baka cake pops utan färskost. Även dessa macarons är Emins favorit till kalas.

Cake pops recept

White cake pops
1 paket ballerina kladdkaka choklad
50 gr philadelphiaost
100 gr vit choklad

Black cake pops
1/2 Sockerkaka eller 5-6 st muffins
100 gr philadelphiaost
100 gr mörk choklad

Träpinnar/ grillpinnar

Gör så här för cake pops black&white
Smula ner kexen/kakan för hand eller i en mixer. Blanda ihop till en massa för hand. Forma till små bollar och stoppa in grillpinnar. Låt vila i kylen så att de blir lättare att hantera. Smält chokladen och doppa dina cake pops i den. Klara! Servera kalla.