UGC kreatör

Hej och välkommen! Jag heter Yasmin, och jag är engagerad när det kommer till att skapa användargenererat innehåll (UGC) som inspirerar. Som UGC-kreatör ser jag det som min uppgift att inte bara producera innehåll utan att också bygga och stärka genom berättelser och erfarenheter.

– Söker du efter rörligt content till ditt varumärke?
– Vill du jobba med video i dina sociala kanaler och marknadsföring?
– Vill du producera annonser som syns?

Om mig: Jag har erfarenhet av att skapa och hantera användargenererat innehåll inom olika branscher och plattformar. Med en bakgrund inom kommunikation och content har jag utvecklat en djup förståelse för vad som krävs för att skapa meningsfulla och engagerande berättelser.

Min portfolio kan du se här!

Mitt tillvägagångssätt: Som UGC-kreatör värdesätter jag autenticitet och mångfald i allt jag gör. Jag tror på att lyssna på och förstå gemenskapens behov och intressen för att skapa innehåll som verkligen resoneras. Genom att odla en atmosfär av tillit och öppenhet strävar jag alltid efter att uppmuntra och främja deltagande och interaktion.

Mina färdigheter:

  • Kreativt tänkande: Jag har förmågan att tänka utanför boxen och hitta nya och spännande sätt att berätta berättelser som fångar uppmärksamheten hos mitt publik.
  • Kommunikationsfärdigheter: Jag är skicklig på att kommunicera med olika målgrupper på ett sätt som är relevant och engagerande.
  • Sociala medier: Jag har djupgående kunskap om olika sociala medieplattformar och hur man skapar innehåll som passar deras unika format och ton.

Mitt mål: Som UGC-kreatör är mitt övergripande mål att bidra till att skapa en stark och sammanhängande gemenskap genom delade erfarenheter och berättelser. Jag strävar efter att skapa innehåll som inte bara är underhållande, utan också meningsfullt och inspirerande för dem som konsumerar det.

Avslutande tankar: Att vara en UGC-kreatör är mer än bara ett jobb för mig – det är en passion. Jag ser fram emot att få möjlighet att bidra till och forma samhällen genom kraften av användargenererat innehåll. Tillsammans kan vi skapa något verkligt unikt och betydelsefullt.

Jag ser fram emot att eventuella UGC samarbeten! Kontakta mig på yasemin45(@)hotmail.com

Övriga samarbeten och rabattkoder

Här kan du hitta rabattkoder och samarbetslänkar. Innan du använder mina rabattkoder vill jag bara informera om min hållning till konsumtion. Jag är för hållbarhet och tycker inte att man ska shoppa för erbjudandets skull utan fundera om det verkligen är något du behöver. Och tack för att du använder mina länkar, det ger mig lite stöd till att fortsätta jobba med att ta fram innehåll och inspirera till hälsa och glädje.

Mathem

(Samarbetslänk Mathem) Just nu 200 kr nykundsrabatt! Behöver du beställa varor kan du göra det enkelt på Mathem! Jag tycker det är så bekvämt att beställa hem från nätet, dessutom brukar jag alltid beställa deras frukt- och grönsakskasse, så att jag har basvaror hemma. Nya kunder får rabattkod på Mathem, använd MHNY200 vid köp över 800 kr och för nya kunder.