Holistisk Hälsocoach – investera i din hälsa

Vill du ha hjälp med din hälsa och anlita en Certifierad Holistisk Hälsocoach? Har du i flera år gått runt med dina problem och inte hittat en lösning från den vanliga vården så har du kommit rätt. Investera i din hälsa!

Hälsocoach
Holistisk Hälsocoach Yasmin

I dagsläget har du eventuellt någon av dessa symptom:

  • Problem med magen såsom IBS, förstoppning, diarré
  • Värk och Inflammationer i kroppen
  • Hormonobalanser
  • Stress och ångest
  • Du känner kanske bara på dig att något inte stämmer

Hälsan är det viktigaste för att du ska må bra och leva ett bra liv. Tacka dig själv för att du har kommit så här långt och prioriterat dig själv. Jag kan hjälpa dig att gå vidare och coacha dig i din hälsa.

Vad är en holistisk hälsocoach?

Jag jobbar med rådgivning och förespråkar en antiinflammatorisk kost, använder kosttillskott från dcg.se och nycklar som kan hjälpa dig att må bra. Är certifierad Holistisk Hälso- och livsstilsterapeut hos Holistic Health Academy. Jag jobbar på ett holistiskt sätt genom:

  • Hälsoformuläret: Här tittar jag på din bakgrund, din livsstil och dina hälsoproblem. Utifrån dina svar i hälsoformuläret gör jag en bedömning.
  • Jag tar hjälp av ansikts – och tungdiagnostik för att hitta kopplingarna
  • Vi jobbar tillsammans för att ge dig en hälsosammare start.

Coachingplan hälsopaket:

3 möten, 1 gång i månaden där det ingår:

1:a mötet (60 minuter): Inför första mötet har jag gått igenom hälsoformuläret som du har fyllt i. Tillsammans går vi igenom den och pratar om vad du har problem med, hur du lever idag och vad du vill uppnå. Du får en plan som du ska följa under kommande månad.

2:a mötet (45 minuter): Under andra mötet går vi igenom hälsoformuläret återbesök som du har fyllt. Vi går igenom hur det har gått att följa planen, om du följt mina råd och hur vi kan se förbättringar och vilka skillnader du känner.

3:e besöket (45 minuter): Är samma som besök två men nu gör vi en längre plan framåt och hur du kan tänka framöver.

Paketpris: 2.995 kronor för 3 tillfällen. Nu begränsat erbjudande 50%!

Boka en tid för gratis konsultation 15 minuter så berättar jag mer!