Om With Yasmin

Välkomna till min mat- och hälsosida – With Yasmin. Hälsan har alltid varit viktigt för mig och jag är en nörd när det kommer till att följa trender. När smoothietrenden börjar så hakar jag på den, är det jordnötsbars då provar jag det. Jag gillar också att röra på mig och tycker om att få lugnet och styrkan av yoga. När jag blir passionerad av något så vill jag lära mig allt. Det var så jag blev holistisk hälso- och livsstilsterapeut och yogalärare.

With Yasmin

Holistisk hälso- och livsstilsterapeut

På den här bloggen kommer jag mest dela med mig av recept och vill inspirera till att antiinflammatorisk mat är både kul och lätt att leva med. Kan jag – kan du! Och jag är säker på att du kommer få hälsofördelar på köpet, som mer energi, bättre maghälsa och en hud som strålar. Eftersom jag har haft den här bloggen sen 2009 finns det gammalt innehåll med recept som inte är antiinflammatoriska, men jag går igenom ett recept i veckan och uppdaterar och gör om så att det passar min nuvarande livsstil. Så är du strikt så kan du titta under mina kategorier glutenfri samt taggen antiinflammatorisk. Jag är också förespråkare av balans i livet, så en tårta någon gång ibland gör inget.

Kan jag – kan du!

Hur hamnade jag här? Jag började som sagt blogga 2009 och gjorde det mest för att det skulle vara en receptbank för mina recept och ett ställe där jag kunde skriva av mig, eftersom jag älskar att skriva och reflektera. Hälsan har varit en viktig punkt i mitt liv och hur maten som vi stoppar i oss påverkar oss. Även hur hudvård och smink som vi har på huden påverkar vår kropp i längden.

En stor passion för mat och hälsa har tagit mig dit jag är idag!

Jag har som jag nämnde under 2020 utbildat och certifierat mig till holistisk hälso- och livsstilsterapeut samt yogalärare. Och jag är supertacksam för all kunskap jag har fått och läkt mig själv och min familj från sjukdomar. Jag är exalterad och ser fram emot den fortsatta resan. På den här bloggen kommer jag dela med mig av min hälsoresa. Hoppas du vill vara med mig och ännu gladare blir jag om du också hoppar på tåget och för in små hälsovanor i ditt liv.

Vi lever trots allt en gång och vi lever längre än tidigare generationer. Då tycker jag vi ska göra det genom att må bra!

Mina andra kanaler:
Youtube With Yasmin
Instagram With_yasmin