Bloggen medverkar på radio P4

Jag blev kontaktad av P4 för att vara med på radio angående bloggen. Så bloggen medverkar på radio P4 igen och den här gången bjöd jag på ett klassiskt recept på aubergine fylld med köttfärs kallad Karniyarik. Jättekul att flera av mina vänner hade hört att bloggen var med på radion och skrev till mig. Jag hoppas att jag kan inspirera till matglädje, att laga från grunden och kan jag ge lite inspiration till turkiska köket är det extra kul då jag själv gillar det köket väldigt mycket.

Bloggen medverkar på radio P4

Bloggen medverkar på radio P4

Här hittar ni originalinlägget för den goda maträtten Karniyarik recept. Mamma brukade laga den ofta när jag var liten och jag älskade den. Nu älskar min dotter den, lite kul hihi. Låt mig veta om du också gillar den.