Inspirationsevent – ”Grön Påsk”

Anna är kock och matstylist och driver ”Elvinska Villan” i Älsvsjö. Här visar hon stolt upp sin gröna påskbuffé. Jag fick som influencer följa med en dag på deras Inspirationsevent – ”Grön Påsk”, där temat var att skapa våriga påskblommor, buketter och arrangemang.

grön pask
grön pask

Och jag säger bara ”Det finns mat och så finnt det MAT”. Det här är definitvt MAT! Kolla och inspireras. Titta på potatisarna som de använt till dekoration. Först ut jordärtskocksoppa.


elvinskavillan6
Härliga nyttiga shots.
elvinskavillan4
Tamarinmarinerad lammstek var så himla gott. Zuchiniomeletterna är konstverk. Bredvid rotfruktsgratäng.
elvinskavillan2
Vad säger ni om cashewsmör? Så gott. Och bakom står staplade söta små skålar med ljuva söta hallonmousse dessert.
elvinskavillan
Men jag måste nog ändå säga att det här var höjdpunkten på kvällen. Goji-och russinchutney.
Tack Anna och Micke för utomordentligt god mat. Jag hoppas att bloggare där ute får inspiration. Ni får gärna komma ut med en kokbok, för jag skulle gärna vilja ha recept på dessa gudomligt goda skapelser. För er som vill prova erbjuder de också catering.

Lämna gärna en kommentar om receptet, följ gärna mina andra kanaler som instagram, youtube, så att jag vet att mitt engagemang med att dela recept uppskattas. <3