Gjorde även en sats med dumlecupcakes med chokladfluff till kalaset. Tycker dem blir så himla vackra.

Dumlecupcakes med chokladfluff
Dumlecupcakes med chokladfluff
100 g smör
2 dl ekologisk mjölk 3%
1 st citron, skalet
2 st ekologiska ägg
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
1 påse Dumle
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små.
2. Smält smöret och tillsätt mjölk och rivet citronskal.
3. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker pösigt. Rör ner den ljumna vätskan.
4. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten.
5. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt.
6. Fyll muffinsformarna till 2/3 med smet. Stick ner några Dumle i varje form.
7. Grädda i mitten avugnen i cirka 20 minuter om du gör stora muffins eller 12-15 minuter om du gör små.
Tycker att det du skrev var väldigt bra, att även om man själv av någon anledning inte känner sig helt nöjd, så kan det finnas någon annan som gillar det man gjort väldigt mycket! Det borde man tänka på oftare!! Tack så mycket för tipset om det finfina tårtfatet som direkt blev en "vill-ha-grej"! Undrar om det finns plats här hemma för ett sådant, om inte så kan jag säkert ordna det 😉 Bakgrejor och tillbehör har lite smått börjat ta över vårt kök, hihi! Ha det fint!
Visst är det roligt när något uppskattas som man själv inte blir helt nöjd med. Jag tycker att dumlecupcakes låter otroligt gott. Vem kan motstå dumla???
Vilket snyggt tårtfat, det måste jag kolla in.
Jag tycker det ser supersmarriga ut! Dem ska du inte vara missnöjd med. Tänk om jag hade fått smaka – mums! 🙂 fast jag förstår hur du känner, ibland har man en idé om hur något ska bli och blir det inte så blir man besviken … fastän det kanske egentligen blev bättre än om det blivit som man tänkt.
Ser så gott ut, dumle är mumsigt
mmm,… så gott 🙂