Jag bjöd mina vänner på Franskt trerätters middag med tre rätters meny – chrevre chaud, Boeuf Bourguignon och dulche de leche cheesecake. Vi hade en tjejkväll hemma hos mig med planering inför weekendresan till Paris.
Vi startade kvällen med Chevre Chaud, som är en fransk rätt där du rostar bröd och gräddar i ugnen med chevreost på, servera sedan med ringlad honung och pinjenötter på en ruccolabädd. En enkel förrätt som smakar supergott.
Huvudrätten:
Sedan blev det min egna variant av Boeuf Bourguignon, som är en mustig köttgryta i tomatsås serverad med ris och sallad.
Efterrätt:
Cheesecake är ju så gott. Testade den här cheesecaken med dulche de leche sås & havsalt från tidningen Elle mat&vin.
Om du gillade denna meny prova även att laga en indisk gryta!
Lämna gärna en kommentar om frukost tips nedan. Följ gärna mina andra kanaler som instagram, youtube, så att jag vet att mitt engagemang är uppskattad. <3