Turkisk frunch i P4 radio

Åsa som jobbar som reporter på P4 ringde mig och frågade om vi inte kunde ha ett inslag med Turkisk frukost och lunch: Turkisk frunch i P4. Jag blev såklart jätteglad att få medverka på radio och nå ut med min mat. Det var inte alls inräknat när jag började blogga. Så jag gick till studion och lagade lite mat och pratade om mat. En annorlunda upplevelse och flera vänner hörde av sig som hört det. 🙂

”Slå i kastrullen när du pratar”, säger hon, så att de som lyssnar ska förstå att jag lagar mat. Det känner högst onaturligt haha….men kul att medverka i radio och laga mat till andra.

Jag lagade bland annat turkiska linsbiffar. Ett vegetariskt alternativ till köttbullar och dessa lagar du utan ugn och är ganska så enkla att laga. Väldigt goda. Linser är dessutom väldigt nyttigt. Bredvid den lagade jag än kycklingröra med pitabröd, det är så himla gott till lunch.

Turkisk frunch i P4
Turkisk frunch i P4

Kom på att jag inte lagt in de här fina bilderna från radioinslaget turkisk frunch i p4 tidigare. Dem måste ju finnas med i mitt arkiv, eller hur? Här hittar ni också recepten

Kika in min andra medverkar i radio med Mia Öhrn och Sebastien Boudet.