Rosendals trädgårdskafé: Caféer i Stockholm

Att stiga in i Rosendals trädgårdscafé är som att komma till paradiset. Paradisets lustgård: Rosendals trädgårdskafé ligger på Djurgården i Stockholm. Det är grönt och stilla och härlig omgivning och jag gör alltid ett eller flera besök per år hit. Om du har en lugn dag så vet du vad du kan göra i Stockholm nästa gång.

Paradisets lustgård: Rosendals trädgård

Paradisets lustgård: Rosendals trädgård

Fika på Rosendals trädgårdskafé i Stockholm

Här odlas ekologiska plantor, fina blommor och olika sorters kryddor. I en av växthusen finns det fina cafet med massor av gott på menyn. På vintern tänder dem också eld i kamin, så att det blir riktigt mysigt. Det absolut bästa här på Rosendals trädgård är alla vackra äppelträden som man kan sitta under och njuta av solens strålar. Vi tog båda varsin ostmacka med druvjuice från menyn. Och till efterrätt en morotskaka till kaffet som smakade riktigt gott. Jag kan verkligen rekommendera en visit hit både på sommaren och vintern. Jag kommer definitivt att återvända.

 

Rosendals trädgård

Rosendals trädgårdskafé

Brödet var väldigt luftigt med pumpafrön och rosmarin. Allt brukar smaka väldigt bra här. På äppelträden sitter söta skyltar med namn på äpplena. I närheten finns även en park där barnen kan leka.

rosendal1
Blommor och växter finns för försäljning och ger en mysig atmosfär.
rosendal2
Massor med goda bakelser och kakor från cafet. Emin sprang omkring bland träden och hade väldigt roligt.

Besök Hagaparken i Stockholm!