Spadag på Ellery Beach House i Stockholm

Miljön och den moderna designen är det som är mest hänförande på dagspa Ellery Beach House hotellet i Lidingö, Stockholm och lämnar en upplevelse i särklass. Hotellet utgörs av pastelliga toner av beige, rosa, mintgrön och är inrett med möbler i sammet och detaljer i trä och guld som tar besökaren till en känsla av lyx. I sin helhet var det en väldigt mysig Spadag på Ellery Beach House i Stockholm.

Spadag på Ellery Beach House
Ingången till Ellery Beach House dagspa

Hotellet Ellery Beach House ligger ute på Elfvik udde i ett lugnt och avskilt område, långt från stan men ändå på rimligt avstånd. Spahotellet har ofta spa-erbjudanden, spa-paket och rabatter som 2 för 1 eller under tusenlappen, så håll utkik på deras instagram / webb för att boka din övernattning. När vi kommer in genom första entrén möts vi av en välkomnande entré. Bakom entrén finns lobbyn/ loungen där det finns både restaurang och en avkopplande lounge med både shuffleboard, pingis och biljard för den spelsugne.

Uppvärmda pooler och avslappningsrum på dagspa Ellery

Inomhus spa:t – Coco Beach club, är inte den största och luftigaste, men mysig och fint inredd med bäddar i pastellrosa och inredning i grå marmor och gröna växter. Stora glasfönster som tittar ut mot den stora utomhuspoolen och havet. Den stora utomhuspoolen tittar ut mot havet och den var uppvärmd, vilket är väldigt mysigt och vackert. Det finns två till mindre utomhuspooler, alla uppvärmda, och i anslutning till den ena fanns det en mindre torrbastu. Utsikten från denna mindre pool var väldigt vacker. Vill du bada i havet så finns det också en bastu nere vid strandbryggan.

Förutom poolerna fanns det två avkopplingsrum, som var väldigt fint inredda och mysiga. Jag älskar snygg design och det som är vackert, vem gör väl inte det? Vi låg och och hade tjejsnack, jag och min vän här i rummet och det var väldigt mysigt. Det gör så att en slappnar av och kan glömma bort vardagens bekymmer för en stund.

God hotellfrukost på Ellery spa

Frukosten på hotellet var väldigt god. Vi fick den serverad till vårt bord och den innehöll: en korg med bröd, fröknäcke, croissant med nutella, smör, cream cheese. Ett litet glas med yoghurt, bär och granola. En tallrik äggröra med svamp. En liten skål med frukt. Dricka var fritt fram att ta själv, och då ingick olika juicer, kaffe, té. Nästan mittemot oss satt också Alex Schulman och skrev på sin bok tydligen.

I sin helhet var det en underbar vistelse och väldigt mysig miljö. Just ja, stort plus för de fint inredda retrorummen i 60-talsstil och sköna sängarna. Väldigt viktigt med bra sängar. Det fanns även padelbanor, men det hanns inte med att spela padel denna gång.

Förbättringar på dag spa Ellery Beach House

Om jag ska påpeka några saker från spadag på Ellery Beach House/ Ess Group skulle det vara att för det första så blev jag förvånad över att det inte hade lagts någon vikt vid att ha utomhusväxter. Sedan var inte daggbäddarna vid utomhuspoolen framme. Både dessa detaljer gav ett kalt intryck. Det kan väl inte vara så svårt att ordna gröna växter som tål utomhusvädret i slutet av mars eller bäddar som klarar att tas fram några timmar?

En annan viktig detalj, var att kommunikationen var bristfällig och välkomnandet lämnar mycket att önska. När vi checkade in fick vi endast kortet till rummet. Ingen information om det var vår första gång på hotellet och därav ingen information om vad som finns på hotellet, vad wifi är, eller vad som kan vara bra att tänka. Bara några få ord hade ju känns trevligt. Till exempel missade vi att det fanns en strandbrygga och en av utepoolerna som låg lite på kanten.

Flera på hotellet gick runt med rosa handdukar, som vi inte visste hur de fått. Vi gick runt i badrocken från rummet, som var väldigt mysig men den torkade inte upp vatten. Så en pärm/ app med information för besökande på hotellet hade uppskattats.

Sedan var det ganska fullt trots vardag nu när det är coronatider, så jag undrar hur det blir när det blir som vanligt.

Här är en film från spa vistelsen på Ellery Beach House

Vistelse besök på dagspa Ellery Beach Hpuse

Läs annars om det fina Spa hamamet Cemberlitas i Istanbul i Turkiet.