Spadag på Ellery Beach House i Stockholm

Hänförande miljön och moderna design på dagspa Ellery Beach House spahotellet i Stockholm, Lidingö. Spahotellet lämnar en upplevelse i särklass. Hotellet utgörs av pastelliga toner av beige, rosa, mintgrön och är inrett med möbler i sammet och detaljer i trä och guld som tar besökaren till en känsla av lyx. I sin helhet var det en väldigt mysig Spadag på Ellery Beach House i Stockholm.

Spadag på Ellery Beach House: Spa i Stockholm
Ingången till Ellery Beach House dagspa

Bästa spahotell Stockholm

Hotellet Ellery Beach House ligger ute på Elfvik udde i ett lugnt och avskilt område, långt från Stockholm city men ändå på rimligt avstånd. Spahotellet har ofta dagspa erbjudanden, spa-paket och rabatter som 2 för 1 eller under tusenlappen, så håll utkik på deras instagram / webb för att boka din övernattning.

När vi kommer in genom första entrén till spahotellet möts vi av en välkomnande entré. Bakom entrén finns lobbyn/ loungen där det finns både restaurang och en avkopplande lounge med både shuffleboard, pingis och biljard för den spelsugne.

Dagspa Ellery spahotell

Coco beach: Inomhus spa:t – Coco Beach club, är mysig och fint inredd med bäddar i pastellrosa och inredning i grå marmor och gröna växter. Stora glasfönster som tittar ut mot den stora utomhuspoolen och havet.

Den stora utomhuspoolen tittar ut mot havet och den var uppvärmd, vilket är väldigt mysigt och vackert. Det finns två till mindre utomhuspooler, alla uppvärmda, och i anslutning till den ena fanns det en mindre torrbastu. Utsikten från denna mindre pool var väldigt vacker.

Vill du bada i havet så finns det också en bastu nere vid strandbryggan där du kan värma dig.

Förutom poolerna fanns det två avkopplingsrum, som var väldigt fint inredda och mysiga. Jag älskar snygg inredning och design och det som är vackert, vem gör väl inte det? Vi låg och och hade tjejsnack, jag och min vän här i rummet och det var väldigt mysigt. Det gör så att en slappnar av och kan glömma bort vardagens bekymmer för en stund.

Frukost på Ellery Spa i Stockholm

Frukosten på hotellet var väldigt god. Vi fick den serverad till vårt bord och den innehöll: en korg med bröd, fröknäcke, croissant med nutella, smör, cream cheese. Ett litet glas med yoghurt, bär och granola. En tallrik äggröra med svamp. En liten skål med frukt. Dricka var fritt fram att ta själv, och då ingick olika juicer, kaffe, té. Nästan mittemot oss satt också Alex Schulman och skrev på sin bok tydligen.

I sin helhet var det en underbar vistelse och väldigt mysig miljö. Just ja, stort plus för de fint inredda retrorummen i 60-talsstil och sköna sängarna. Väldigt viktigt med bra sängar. Det fanns även padelbanor, men det hanns inte med att spela padel denna gång.

Dag spa Ellery Beach House tips

Missa inte att det fanns en strandbrygga och en av utepoolerna som låg lite på kanten.

Flera på hotellet gick runt med rosa handdukar, fråga i receptionen. Vi gick runt i badrocken från rummet, som var väldigt mysig men den torkade inte upp vatten.

Här är en film från spa vistelsen på Ellery Beach House

Film besök på dagspa på Ellery Beach House

Läs annars om det fina Spa hamamet Cemberlitas i Istanbul i Turkiet.

Läs om andra resor i Sverige

Lämna gärna en kommentar om inlägget nedan. Följ gärna mina andra kanaler som instagramyoutube, så att jag vet att mitt engagemang är uppskattad. <3