Side på hotellet Voyage

Här kommer lite bilder från vår semester i Side på all inclusive hotellet Voyage Sorgun i Turkiet. Det var verkligen supermysigt och fanns massor med aktiviteter och god mat.

Hotellet är all-inclusive och det finns två restauranger uppdelat i familjer med barn under 16 år och de äldre i den andra. Förutom detta fanns 8 st a la carté restauranger som man kunde boka på kvällarna och en specialfrukost.voyage_frukost
Vi börjar dagen med en klassisk turkisk frukost som består av olika marmelader, bröd, tomat, gurka, fetaost, salam och kalkon och så turkisk té.
voyage_emin

Side på hotellet Voyage

På hotellet träffade Emin Amba från Skottland och de kom jättebra överens. Det fanns även möjlighet att lämna barnen på ”miniclub” mellan 10-18. Emin ville gärna vara med miniclub när de byggde ett slott på stranden.

voyage_bad
Emin älskar bad och lek med sand.
voyage_lek
Det fanns även ett litet ”gröna lund” för barnen.
voyage_mat2
Visst är vattenmelon-curvingsen otroliga. Massor med dessert slank också ner. 
voyage_mat
Lunchbuffé.

Här från den grekiska a la carté restaurangen med live-musik. Turkisk kaffe med mjölk i till mig, som inte klarar av den så stark.
voyage_musikal
På kvällarna var det alltid någon musikal, teater eller komedi. En kväll var det remember Michael Jackson, Lejonkungen-musikal, samba uppträdande. På nätterna var det även livemusik och disko för de som ville.
voyage_side
Sista dagen tröttnade vi på all All-inclusive mat och tog istället dolmus (minibussar) till Side centrum. Där hade dem den här traktortåget. 🙂 Ett litet Ullared. Vi tog även en båttur och såg vattensköldpaddor.
Jag frågar Emin om han gillar hotellet, och vad han gillar med det. Han kallar det ”vårt nya hus”. 🙂 Jo, säger han. Jag gillar maten, gröna lund och poolen.

Läs mina andra resberättelser!