Semester i Turkiet

På vår semester i Turkiet åkte vi till Kappadokien och Bodrum. Riktigt mysigt var det på hotellet La Blanche.

Semester i Turkiet

Minne från La Blanche i Bodrum.

 
Vi hade fyra veckors semester med barnen som vi spenderade i Turkiet.

Kapadokya

Vi började semestern i mammas hus i Kappadokien och umgicks med släkt och vänner. Det är väldigt lugnt där, dock väldigt varmt på dagen så det blir ofta att man är inomhus eller så går vi och badar i någon pool. Eftersom det inte ligger vid kusten så finns det ingen strand. Vi brukar gå till en pool där dem har simundervisning på dagen och både Vera och Emin har fått gå i simskola. Samtidigt har de fått nya vänner och övat på sin turkiska. 
 
Regionen Kapadokya är väldigt vackert på många sätt. Det finns vackra bergsformationer i naturen och många hotell erbjuder övernattning i det här området. Bergsformationerna har bildats från en explosion i början som sedan formats med vind och vatten till fina underverk.  

All inclusive hotell i Bodrum

Sista veckan åkte vi till en ö i Bodrum och hotellet La Blanche All inclusive och hade bara super mysigt med barnen. Jag åkte dit med en vännina och hennes barn. La Blanche hade det mesta man kan önska sig. För barnen fanns det vattenland med rutschkanor. Det fanns flera olika pooler utspridda över det stora området. Huvudpoolen låg precis ovanför havet så att man kunde ha fin utsikt. Maten på hotellet var helt ok, så gott All inclusive mat kan bli. Några av dagarna åt vi på restaurangerna i området och det var bättre kvalité. En av dagarna åkte vi också ut på en liten båttur som arrangerades från hotellet, riktigt skönt att bada i öppet hav. 

Sista veckan tog vi det lugnt hemma i fina Sverige. Nu är vi hemma och känner oss utvilade och reda för hösten.