Ocean beach club Kreta

Jag skulle planera den här resan till Kreta letade jag efter snygga stilrena hotell och hamnade på Ocean Beach Club i Makrigialos på Kreta. Så himla snyggt hotell för sommarsemestern!

Kreta - Ocean beach club hotell

Ocean beach club Kreta – så himla snyggt hotell

Jag såg att flera av de resbloggar jag följer hade varit på Ocean Beach Club hotellet och jag tyckte att det såg mysigt ut. Jag packade dotterns Ralph Lauren kläder och några blommiga klänningar för att njuta av semestern i lugn och ro. Och så var det verkligen, väldigt lugnt och skönt här. 

Seavibes from Kreta - så himla snyggt hotell

Kreta – OCB

Sista dagen klädde vi upp oss lite. Alltid kul att piffa till sig. Förresten visst är den här utsikten underbar. Njöt varenda dag för att det var så himla underbart och nära till havet. 

Maten på Ocean Beach Club

All inclusive mat. Jag har svårt för det men jag förstår att det blir praktiskt för många. Jag åt i stort sett massor av bifftomater, oliver och stora lass med vattenmeloner. Vi åt utanför hotellet och kan rekommendera restaurangen Golden Beach vid hamnen, riktigt mysigt. 

 

 

Kreta

Kreta

Vera försöker puta med munnen. Mysigt café vid stranden och Vera fick en slush gratis av personalen.
Ocean Beach club

OBC

 
Inredningen var så fin. Det var kuddar från Tine K och Himla. Älskar! 

 

 
IN LOVE!

Som ett vykort

VITT VITT VITT!

Ocean Beach club

OCB

 
VITT OCH FRÄSCHT! 
Ocean Beach club

OBC Kreta

 
I närheten av vårt hotell fanns Sunwing hotell där Lollo & Bernie höll hus och vi hälsade på där några gånger. En dag hade dem födelsedag för Bernie, Vera ville vara med mig. Kul i alla fall att hon ville vara med på uppträdandet och dansa till Marcus&Martinus.