Ocean beach club Kreta

När jag skulle planera den här resan ensam till Kreta letade jag efter snygga stilrena hotell och hamnade på Ocean Beach Club i Makrigialos på Kreta. Så himla snyggt hotell!

Seavibes from Kreta - så himla snyggt hotell

Ocean beach club Kreta – så himla snyggt hotell

Jag såg att fler av de bloggare jag följer hade varit där, och tyckte att det såg mysigt ur. Packade dotterns Ralph Lauren kläder och några blommiga klänningar för att njuta av semestern. 

Seavibes from Kreta - så himla snyggt hotell

Kreta – Ocean Beach Club

 
Sista dagen klädde vi upp oss lite. Det blev väl inte så fel! Förresten visst är den här utsikten to die for. Njöt varenda dag för att det var så himla underbart och nära till havet. 

Maten på Ocean Beach Club

Njaa, alltså All inclusive mat. Jag har riktigt svårt för det men jag förstår att det blir praktiskt för många. Jag åt i stort sett massor av bifftomater, oliver och stora lass med vattenmeloner. Vi åt också utanför hotellet och kan rekommendera restaurangen Golden Beach vid hamnen, riktigt mysigt. 

Kreta

Kreta

Vera försöker puta med munnen. Mysigt café vid stranden och Vera fick en slush gratis av personalen.
Ocean Beach club

OBC

 
Inredningen var så fin. Det var kuddar från Tine K och Himla. Älskar! 

 
IN LOVE!

Som ett vykort

VITT VITT VITT!

Ocean Beach club

OCB

 
VITT OCH FRÄSCHT! 
Ocean Beach club

OBC Kreta

 
I närheten av vårt hotell fanns också Sunwing hotell där Lollo & Bernie höll hus och vi hälsade på där några gånger. En dag hade dem födelsedag för Bernie, men Vera ville vara med mig. Kul i alla fall att hon ville vara med på uppträdandet och dansa till Marcus&Martinus.