Jag kan inte få nog av grytor. Det är något som händer när grytan småputtrar med kryddor och smakerna blandas i denna kycklinggryta med champinjoner. Det goda tas fram i allt. Och min gryta får gärna vara lite stark. Och den här går att laga dubbelt så snabbt som köttgrytan, så har du bråttom och vill ha en riktigt bra vardagsmat är detta ett bra alternativ. Taste it!
Ingredienser, 4 personer
3-4 kycklingfileér
3 msk olja
1 st gul lök
1-2 st gröna turkiska spetspaprikor
5-6 st champinjoner
1 msk tomatpuré
3 st tomater
2 st vitlöksklyftor
Salt, peppar, torkad rökt chilipeppar (kirmizi biber), timjan
Skär kycklingfileérna i små bitar. Bryn dem tills de får färg i oljan. Hacka lök, champinjoner och paprika och lägg i grytan. Bryn i cirka fem minuter till. Lägg i purén och rör om. Skala och finhacka tomaterna och lägg dem sedan i grytan. Lägg även i kryddor och vitlök. Låt småputtra på medelvärme i cirka 15-20 minuter.
Grytor är gott!;-)
Måste testas =)
Icine birazda su ve grädde oooooo yemede yaninda yat…:)
Martina: You bet!
Feyza: kiz seni mi kircam 🙂 bide öyle dener koyarim.
Veronica: Kul 🙂
Detta receptet verkar vara jätte gott, ska testa till middag ikväll:)
Detta receptet verkar vara jätte gott, ska testa detta till middag ikväll 🙂
Detta receptet verkar vara jätte gott, ska testa till middag ikväll:)
Var är champinjonerna som står i rubriken?
Nu står champinjonerna med 🙂