Het scampigryta på kokosmjölk med glasnudlar

Scampigryta med glasnudlar
500 g frysta skalade scampi, 2 bananschaletten lökar, 2 vitlöksklyftor, 1 msk rapsolja, 2 msk riven färsk ingefära, 1-2 msk grön curry pasta, salt och vitpeppar, 2 stjälkar salladslök, 250 g sugar snaps, 1 burk kokosmjölk (400 g), 100 g glasnudlar, hackad mynta, cashewnötter
1. Tina scampin. 2. Skala och hacka lök och vitlök. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs lök, ingefära och currypasta. 3. Tillsätt scampin och krydda med salt och vitpeppar. Hacka salladslök och sugarsnaps grovt. Tillsätt salladslök, sugarsnaps, kokosmjölk till grytan och vänd ner glasnudlarna. Låt småkoka i ca 3 minuter tills nudlarna är färdiga. Hacka myntan och vänd ner i grytan. Rosta nötterna och strö dem över rätten.