Bloggevent Mat med Loppi

Loppi hade ett härligt event för oss influencers matbloggare Bloggevent Mat med Loppi där olika företag ställde ut och vi kunde gå runt och smaka på maträtter och bakverk.

Bloggevent Mat med Loppi

Bloggevent Mat med Loppi

Jag cyklade fram till Birka Cruise loungen, eftersom det var riktigt härligt väder och när jag kom fram stod flera bloggare utanför entrén och väntade på att klockan skulle slå elva. När den väl blev elva steg vi in, blev avprickade och sedan fotade framför loppiväggen.

Strax därefter tog jag min plats framför scenen för att lyssna på de olika talarna. Bland talarna fanns Oscar Jöback, som pratade lite om allt möjligt och om sin dotter han har med Peter Jöback och sen pratade han om att vardagsmotion är viktigt för hälsan. Han nämnde att när han cyklade så lyssnade han på olika träningspoddar på podcast, då han samtidigt kunde lära sig något.

Efter de olika samtalen fick bloggarna gå runt och smaka på olika maträtter, bakverk och lära sig mer om de olika företagen som fanns på plats.

Vi fick en jättebra goodiebag. I Elle tidningen hittade jag ett jättebra recept på en cheesecake som jag ska prova.

Kolla in min medverkan i radio Turkisk frunch i P4!