Vi testar zcooly – lärande spel

”Gör kunskap kul”, så står det på Zcoolys webb. Och jag håller verkligen med. Med spelappar som är kul och bra kan lärandet bli en lek för barn i skolåldern. Vera lär sig snabbt, men det brukar vara svårt att få henne att sätta sig ner och jobba med matteböcker och läxor. Med en app blir allt enklare där det finns roliga figurer som gör det pedagogiskt. Följ oss när vi testar zcooly – lärande spel

Vi testar zcooly - lärande spel
Vi testar zcooly – lärande spel

Igår spelade vi ett spel där Vera som är 8 år kan lära sig klockan. Och det går att välja svårighetsgrad så att den kan anpassas efter barnet. Eftersom Vera i skolan har satt som mål att lära sig klockan bättre passade det väldigt bra att öva på det i spelet. Sedan testade vi oxå gångertabellen (multiplikation), och då kunde vi spela tillsammans vilket var riktigt kul. Då fick ju mamma också öva sin matte haha. Vi spelade även geografispelet, som är min favorit. Där drar man flygplan till rätt stad på en karta. Visuellt och bra för hjärnan att lära sig på det sättet.

Testa Zcooly gratis med min kod

Vill ni också prova/ testa appen Zcooly och hjälpa era barn i skolan kan ni göra det gratis just nu, följ länken och använd min kod Yasmin30 och testa appen i 30 dagar! Zcooly passar för barnen mellan åldern 5-12 år.

Vera tycker det är kul att spela även om det är lärande.
Vera tycker det är kul att spela även om det är lärande.
Vera spelar multiplikation. Här kan ni vara två spelare.
Här spelar hon multiplikation. Ni kan vara två spelare.
Här är multiplikationsspelet där man kan vara 2 spelare. :)
Här är multiplikationsspelet där man kan vara 2 spelare. 🙂

Här har jag ett annat erbjudande med Wolt där du kan beställa hem mat från deras app.