Tortillawraps från TikTok

Har ni sett dessa trendande Tortillawraps från TikTok. Alltså, de är galet goda. Smakar precis som sån där grillad toast på cafeér ni vet. Och så himla busenkelt att fixa.

Tortillawraps från TikTok

Variationerna ska vi inte snacka om. Det finns de som köper färdiga hamburgermenyer från Max, McDonalds, Burger King och sen gör en tortillawrap. Sen finns de efterrättswraps med banan, nutella, jordnötskräm, choklad – så gott. Men min variant måste nog ändå vara godast. Har du inte testat än, vad väntar du på!

Tortillawrap med falafel och hummus

Gör så här
Ta en tortilla, skär upp ett snitt mot mitten och dela upp fyllningen i fyra. Jag använde Zeinas falafel och hummus, sallad, tomat. Tänk också strategiskt när du lägger upp det, så att exempelvis som i mitt fall att såsen ligger nära falafeln så att den blir krämig och go. Hoppas det smakar. Och för att få mer inspiration, kika in på TikTok.

På min insta finns också en Reel video där jag visar hur man gör.

Gillar du tortilla, kolla in mitt recept på Quesedilla med kyckling. Så gott!