Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Mjuk pepparkaka glutenfri
Saftig mjuk kaka.
Förberedelser
5
minuter
minuter
Tillagningstid
30
minuter
minuter
Måltid:
Efterrätt
Kök:
Svenskt
Ingredienser
1
dl
mandelmjöl
1
dl
kokosmjöl
2
tsk
fiberhusk
2
ägg
0,5
dl
kokosolja
1,5
msk
pepparkakskrydda
0,5
dl
kokossocker/ björksocker
1
dl
havremjölk
Instruktioner
Sätt ugnen på 175.
Blanda de torra ingredienserna i en skål. Smält kokosoljan och pepparkakskryddor.
Lägg sedan i mjölken och rör om.
Blanda ihop de torra ingredienserna och mjölkblandningen till en jämn smet.
Smörj en bakform häll sedan i smeten. Grädda mitt i ugnen i cirka 45 minuter, till den är klar.