Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Glutenfria muffins med blåbär
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
Efterrätt
Portioner:
12
st
Ingredienser
150
g
smör
2,5
dl
mandelmjöl
2
dl
florsocker
1
tsk
bakpulver
2
ägg
1 ½
dl
frysta blåbär
2
msk
finrivet citronskal valfri
Instruktioner
Sätt ugnen på 190 grader och smörj en muffinsplåt med smör.
Smält smöret.
Häll mandelmjölet i en skål och rör ner florsocker, citronskal och sedan ett ägg i taget.
Tillsätt mjölet och sist smöret. Rör ihop smeten och fördela den i muffinsplåten. Lägg blåbären överst på varje muffins.
Grädda mitt i ugnen i ca. 15-20 minuter. Klart! Låt dem svalna lite innan servering.