Go Back

Lotus biscoff tiramisu

Lotus biscoff kräm recept
Tillagningstid30 minuter
Måltid: Efterrätt

Ingredienser

  • 32 biscoff kakor 1 paket
  • Espresso att doppa kex i
  • 2 dl espresso el kaffe
  • 0,5 dl amaretto eller rom valfri

Biscoff mascarpone

  • 200 g färskost alt vegansk el laktosfri
  • 200 g turkisk yogurt alt. vegan el laktosfri
  • 300 g Biscoff kräm
  • 1 tsk vanilpulver

Instruktioner

Mascarpone kräm

  • Mixa färskost, yoghurt, biscoff kräm, vaniljpulver till en jämn mascarpone.

Sätt ihop tiramisu

  • Doppa snabbt underdelen av kexen i kaffet, den ska inte bli för blöt för då håller den inte tiramisun.
  • Fördela 1/3 av mascarpone krämen så att den täcker kexen. Upprepea två gånger till och lägg sedan tiramisun i kylen för cirka 4 timmar ellr mer. Servera genom att smula lite biscoff kex över.

Video