Cake pops
Cake pops recept med kladdkaka kex eller sockerkaka
Förberedelser5 minuter minuter
Tillagningstid15 minuter minuter
Portioner: 4 pers
Cake pops kladdkaka
- 1 paket ballerina kladdkaka choklad el. oreo
- 50 gr philadelphiaost alt laktosfri
- 25 gr choklad, smält
- 150 gr vit choklad
Cake pops sockerkaka
- 1/2 Sockerkaka eller 5-6 st muffins alt glutenfri
- 100 gr philadelphiaost alt laktosfri
- 150 gr mörk choklad
Cake pops black&white
Smula ner kexen/kakan i en mixer.
Lägg i färskost, smält choklad och blanda ihop till en massa.
Forma till små bollar och ta pinnarna och doppa pyttelite av änden i choklad och stoppa in grillpinnar/ sugrör i cake pops, sätt in de rakt så att bollarna står bra. Låt vila i kylen cirka 30 minuter i kylskåp så att de blir lättare att hantera. Hoppa inte över det här momentet. De behöver stelna lite för att hålla när de doppas i smält choklad.
Smält chokladen och doppa dina cake pops i den. Pynta med strössel. Bind ett band om du vill. Klara! Servera kalla.