Börja med att smälta smöret och den mörka chokladen över vattenbad.
Rör i sockret, vaniljsockret och äggen.
Sikta i mjölet, saltet och kakaon.
Rör i den hackade mjölkchokladen och blanda så att smeten blir jämn och fin.
Bred ut smeten över en smord mindre plåt, ca 20x30cm. Grädda brownien i mitten av ugnen i 175 grader, ca 20 min.
Fortsätt sedan med att ta ut kakan ur ugnen och strö över marshmallowsfluffen. Sätt in brownien i ugnen igen och låt marshmallowslagret precis smälta, de ska inte ta färg. Bred över dulce de leche över marshmallow lagret.
Koka upp grädden till sista lagret, rör i den hackade chokladen och vispa tryffeln slät. Sist bred tryffeln över dulce de leche-lagret.
Förvara brownien i rumstemperatur upp till 1 dygn, sedan skall den in i kylen! :) Lycka till!!
* Dulce de leche får man genom att koka en burk kondenserad mjölk på svag värme i 2-2,5 timmar. Fyll på då och då med vatten i kastrullen, burken skall vara täckt under hela kokningen.