Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Caesarsallad kyckling
Total tid
37
minuter
minuter
Måltid:
Huvudrätt, Sallad
Portioner:
4
pers
Ingredienser
Dressing
0.5
dl
lättmajonnäs
0.5
dl
yoghurt 10%
3
msk
vatten
50
g
finriven parmesanost
1
liten vitlöksklyfta riven
1
krm cayennepeppar
salt
2
msk
dijonsenap
Kyckling
750
gr
kycklinglårfilé
4-5
skivor
toastbröd
Instruktioner
Dressing
Blanda alla ingredienserna till såsen och smaka av med salt.
Kyckling
Sätt ugnen på 175 grader.
Marinera kycklingen i olivolja, vitlök, salt, peppar, citron och rosmarin.
Stek kycklingen i smör med oliver och dess spad i 3-4 minuter så att den får yta.
För över den i en form och laga i ugnen tills kycklingen når en innertemperatur på 72 grader.
Toastbröd
Blanda pressad vitlök och olja. Pensla på bröd och rosta i ugnen.