Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Halloumifries
Halloumi som paneras och steks
Förberedelser
5
minuter
minuter
Tillagningstid
15
minuter
minuter
Måltid:
Huvudrätt
Kök:
Svenskt
Keyword:
Vegetariskt
Portioner:
2
pers
Ingredienser
1
pkt
Halloumi
Mjöl, panko, ägg
Smör till stekning
Instruktioner
Börja med skiva halloumin på längden och panera dem som du brukar panera andra rätter.
Alltså ta fram lite mjöl, vispad ägg och panko på varsin tallrik.
Sedan tar du och doppar de skivade halloumibitarna i ordningen mjöl, ägg och sen panko.
Smält smöret och fortsätt sedan med att steka den panerade halloumin i smör på medelvärme i några minuter tills de blir gyllene på båda sidor.
Servera med en god avokadosås (rör ihop vitlök, yoghurt med mosad avokado) och picklad rödlök. Alltså heaven - god vegetarisk snabbmat!