Go Back

Biscotti

Ingredienser

  • Ingredienser ca 30 st
  • 100 g smör
  • 2 st ägg
  • 1.5 dl strösocker
  • 5 dl vetemjöl
  • 1.5 tsk bakpulver
  • 100 g hackad mörk choklad
  • 1 dl torkad tranbär

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Smält smöret och häll över i en bunke och rör ner äggen.
  • Blanda de torra ingredienserna och vänd ner det i bunken. Efter att du fått till en deg tryck försiktigt in choklad och tranbär i den.
  • Forma degen till 3 längder och lägg dem på en plåt.
  • Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 25 minuter.
  • Ta ut dem och sänk temperaturen till 125 grader.
  • Skär längderna i 1 cm tjocka skivor.
  • Torka skorporna i mitten av ugnen i cirka 10 minuter.
  • Stäng av ugnen och låt skorporna svalna.