Go Back

Mjuk pepparkaka glutenfri

Saftig mjuk kaka.
Förberedelser5 minuter
Tillagningstid30 minuter
Måltid: Efterrätt
Kök: Svenskt

Ingredienser

  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl kokosmjöl
  • 2 tsk fiberhusk
  • 2 ägg
  • 0,5 dl kokosolja
  • 1,5 msk pepparkakskrydda
  • 0,5 dl kokossocker/ björksocker
  • 1 dl havremjölk

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175.
  • Blanda de torra ingredienserna i en skål. Smält kokosoljan och pepparkakskryddor.
  • Lägg sedan i mjölken och rör om.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna och mjölkblandningen till en jämn smet.
  • Smörj en bakform häll sedan i smeten. Grädda mitt i ugnen i cirka 45 minuter, till den är klar.