1/2tskav varje: KumminfröGurkmeja, Chilipulver, Koriander, Garam masala 2 msk Grädde 4 msk Rapsolja Salt
Instruktioner
Börja med att förvälla spenaten i kokt vatten. Häll av vattnet och låt den svalna.
Ta fram en stekpanna och stek kumminfrön i olja. Därefter lägg i finhackad grön chili, riven ingefära, finhackad vitlök, skivad lök och stek på medelvärme i 3-5 minuter tills löken får färg.
Häll nu i krossade tomater i pannan och koka lite till tills tomaten mjuknar och får färg. Mixa allt i en mixer tillsammans med vatten och spenaten. Nu har du en härlig massa med massa indiska smaker.
Fortsätt med att ta samma panna och fräs gurkmeja, chilipulver, koriander, gurkmeja i olja i 15 sekunder. Lägg sedan i den mixade spenatpastan och koka vidare med lock i 2-3 minuter.
Till sist tillsätt grädde och tärnad paneerost och koka en stund till. Rör om. Smaka av med salt och peppar.