Seavibes from Kreta – så himla snyggt hotell

När jag skulle planera den här resan letade jag febrilt efter snygga hotell och hamnade på Ocean Beach Club i Makrigialos på Kreta. Jag såg att fler av de bloggare jag följer hade varit där, och tänkte so why not. Även om jag inte ser lika bra ut som dem tänkte jag att jag kanske blir sådär snygg som dem om jag åker dit. Ni vet perfekt målade naglar, stilettklackarna, håret i snyggt fall. Så jag packade med alla mina snyggaste kläder, klackskor, smink och tänkte nu jävlar ska jag känna mig fab. Packade också dotterns Ralph lauren kläder och några klänningar…haha…hur tror ni det gick? 
Men alltså seriöst hur orkar man. Vissa satt där precis sådär perfekta som på bilderna med håret i ett svall och målade naglar fast de hade nyfödda bebisar. Ok, 2017 sorry för att jag misslyckades. Jag tog faktiskt på mig samma bekväma kläder varje dag och Vera envisades med att ha sina Puma shorts VARENDA J-A dag. 🙂 Haha….no well…2018 Promise miss beauty will come.  
Men sista dagen klädde vi upp oss lite i alla fall. Det blev väl inte så fel! Och hade ni inte läst min story hade ni säkert trott att jag såg ut så här varje dag 🙂 Förresten visst är den här utsikten to die for. Njöt varenda dag för att det var så himla underbart och nära till havet. 


Maten då! Njaa, alltså All inclusive mat. Jag har riktigt svårt för det men jag förstår att det blir praktiskt för många. Jag åt i stort sett massor av bifftomater, oliver och stora lass med vattenmeloner. Två gånger åt jag också utanför hotellet och kan rekommendera Golden Beach vid hamnen. 

Vera försöker puta med munnen. 🙂 Snyggt café vid stranden.

Inredningen. Det var kuddar från Tine K och Himla. –> SO ME! LOVE IT! 

IN LOVE!

VITT VITT VITT!

VITT OCH FRÄSCHT! 

I närheten av vårt hotell fanns också Sunwing hotell där Lollo & Bernie höll hus och vi hälsade på där några gånger.