Roadtrip Stockholm-Örebro-Sunne-Arvika

Åkte på en weekend roadtrip från Stockholm till Örebro och sen vidare till Arvika i Värmland och hälsade på några vänner. Jag besökte även Selma Spa i Sunne som var supermysigt.

Vi började med att halvvägs stanna i Örebro och turistade i staden under två timmar. Vi gick längs med ån till ett mysigt hantverkskvarter och strosade runt i centrum. Vackra Magnolior hade blommat ut så fint.

Örebro slott var magiskt och stort. Det är något visst med stora byggnader. Jag tycker att det är så inspirerande att titta på dem. Det byggdes 1364.

Sagolika Sunne var verkligen vackert. Fast vi var ju mest på Selma Spa och njöt av att bara få vara. Jag och min son som var själva här fick en sådan bra connection. Vi sjöng ihop och skrattade och vandrade i naturen. Så värt at ta en egentid med barnen. Det lönar sig i längden helt klart. Och självklart är det något som jag uppskattar under tiden vi var där också. <3
Hotellfrukosten var god. Kanske lite väl mycket kolhydrater med våfflor och croissannts :)…

I Arvika besökte jag min vännina Klässbols väveri. Och köpte med mig en vacker linneduk med dalamotiv. Hon har valt att flytta till Värmland bort från stressen i Stockholm. Dem bor i ett sånt fint hus och mycket mark omkring. Men jag saknar henne verkligen i Stockholm. VI brukade ses rätt ofta. Men så är ju livet.