På mezebordet finner ni även dessa goda röror att äta till maten eller med bröd. Det är mycket gott och förhöjer smaken.
Uppifrån och ner: Morotströra, paprikaröra och aubergineröra.
Paprikaröra
Ta tre styck spetsiga röda paprikor som du grillar och tar bort skalet på. Hacka fint och blanda med en matsked paprikapuré, hackade valnötter, olivolja och salta.
Aubergineröra
Grilla tre styck aubergine som du hackar fint och blandar tillsamman med vitlök, salt och yoghurt. Garnera med mynta och torkad rödpeppar.
Åh, de låter alla tre så underbart goda <3 Paprikaröran måste jag prova, och morotsröran! MUMS =D Härliga bilder också!
Åh, så gott! Borde föröka mig på att laga en mezemiddag med flera olika rätter och röror.
Vilken fin blogg med inspirerande recept! Jag lägger upp dig i min blogglista:-)
Vad mycket gott och inspirerande jag hittade här! Jättefin blogg, jag återkommer gärna:-)
Mums, så himla gott det ser ut!
Vilka vackra och goda röror! Alla tre ser helt ljuvliga ut så att det blir svårt att välja vilken jag ska prova först…
Alexandra: Vad roligt att det ser gott ut. 🙂
Emmy: Ja det borde du 😉
Mrs S: Tack va kul. 🙂
Helena: Bra komplimang från en riktig fotograf. 😉
Ann-louise: Gör alla vet ja 😉
Gud sa gottigt:))
Ooh, vad gott! Måste testa 😉